Skip to main content

OVER BIJ73

Bij73 is gevestigd in Middelharnis en verkoopt interieur-en woonaccessoires in de breedste zin van het woord. Van industrieel tot landelijk, bohemian tot Ibiza vibes; diversiteit in verschillende stijlen is wat wij willen benadrukken in onze gezellige showroom en webshop!  

Wij hebben samenwerkingen met fantastische merken en bedrijven, richten huizen/bedrijfspanden in en geven met veel liefde onze interieur-en woonaccessoires een nieuw thuis bij onze klanten. 

Wij helpen niet alleen met de inrichting van bedrijfspanden, Bij73 verzorgt ook prachtige kerstpakketten en relatiegeschenken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook uw collega een hart onder de riem steken met een cadeau voor de jubilaris of zieke collega. Denk aan onze mooie WoodWick collectie, cadeaubonnen en sfeervolle accessoires. 

Bent u geïnteresseerd in een eventuele samenwerking of wilt u vrijblijvend informatie ontvangen? Kom gerust langs voor een kop koffie of neem contact met ons op. U kunt ook een kijkje nemen op onze social media kanalen: @shopbij73

Tot ziens Bij73!

VEELGESTELDE VRAGEN

Een vraag over de verzending of de aankoop van uw product? Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen, wellicht wordt uw vraag daar beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Schroom niet om contact op te nemen via: webshop@bij73.nl.

Veelgestelde vragen