Skip to main content

LAAT JE INSPIREREN

ONZE MERKEN

MERK:

By-Boo

By-Boo is niet zomaar een stevig, oer-Hollands interieurmerk uit 2013. By-Boo is anders. Onderscheidend. Eigenwijs. Verrassend. By-Boo laat zich duidelijk niet plaatsen in een vastomlijnd hokje.
MERK:

Mattz

Elk interieur kan wel een vleugje Mattz gebruiken. Daarom speurt wereldreiziger Mattz regelmatig Azië af, op zoek naar antieke meubels en reproducties die de rijke historie van het Verre Oosten ademen. Elk item is daarom uniek en vertelt zijn eigen verhaal.
MERK:

WoodWick Candles

De kaarsen van WoodWick zijn er in allerlei vormen en maten. Ze zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten; de soja wax blend die hiervoor wordt gebruikt, is uniek. Kenmerkend voor álle producten van WoodWick is de heerlijke geur! De unieke houten lont zorgt voor een zacht, knisperend geluid tijdens het branden. Fijne bijkomstigheid: door de speciale Pluswick Innovation lont geuren de kaarsen sneller én branden ze beter..
MERK:

DTP Interiors

De meubels en accessoires van DTP Interiors ademen gevoel voor stijl, natuur en historie. De zorgvuldige ontwerpen combineren strakke metalen met verweerd hout uit Azië en plantaardige en duurzame materialen. Zo ontstaan collecties die zowel eigentijds als tijdloos zijn, met basisstukken voor ieder interieur.
MERK:

HouseVitamin

HouseVitamin staat voor zwart/wit wonen, met een gouden ‘sparkle’ en originele en soms gedurfde designs. HouseVitamin laat zien dat hip design betaalbaar, lollig en makkelijk te mixen en matchen kan zijn. Achter elk item schuilt een verhaal, een passie en heel veel creativiteit. Dit ziet u terug in de productteksten die aan elk item verbonden zijn.
MERK:

Mars & More

Bij Mars & More staan mens en natuur centraal. Vanuit deze gedachten ontwikkelen ze hun eigen collecties living en lifestyle producten. Alledaagse zaken brengen ze terug naar de oervormen waarvoor deze vroeger bedacht zijn. Daarbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen zonder daarvoor aan kwaliteit en functionaliteit in te boeten.
MERK:

Light & Living

Light & Living biedt een inspirerende collectie, met passie voor decoratieve verlichting en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep.
MERK:

Nicolasina Clement

In haar gedichten en teksten probeert Nicolasina gevoelens weer te geven zoals ze worden ervaren. Omdat zoveel mensen ze willen delen, is het idee ontstaan de gedichten in kaartvorm te maken. Om neer te zetten of op te hangen. Om te inspireren of om anderen troost, geluk en liefde te brengen.
MERK:

Snippers

Snippers zijn speciaal ontwikkeld voor elke whisky, rum en gin fan.
In de flesjes bevinden zich houten snippers die afkomstig zijn van gebruikte Whisky, Gin of Rum vaten. Deze Snippers laten geleidelijk hun smaak los wanneer u bijvoorbeeld jenever of wodka toevoegt. Zo kunt u uw eigen drank laten rijpen, op dezelfde manier als in de houten vaten gebeurt.
Voor wie liever geniet van de smaak, zonder de hoofdpijn, zijn er Snippers – Sweets. Heerlijke alcoholvrije handgemaakte snoepjes die smaken naar uw favoriete drankje.